Autocolant-gaura-zif-minge-fotbal
Sticker 3D Gaura Perete

Lasă pereții să prindă viață cu un autocolant gaură perete

Te-ai săturat ca pereții casei tale să fie monotoni?

Acum există o soluție foarte rapidă și la îndemână, cu ajutorul căreia, casa ta se va schimba radical. Cu ajutorul unui autocolant gaură perete, poți avea o fereastră către o altă lume, chiar în casa ta.

De ce să alegi un autocolant gaură perete în defavoarea unui tablou clasic?

Pentru că stickerele sau posterele 3d sunt viitorul amenajărilor interioare. Sunt foarte ușor de montat și de întreținut.
Unul dintre cele mai spectaculoase modele este autocolantul gaură perete cascadă. Cu ajutorul acestui sticker decorativ pentru perete, întregul aspect al locuinței se va schimba radical.
Cu ajutorul design-ului acestui sticker autocolant gaură perete 3d, o să ai în permanență la tine în casă, o fereastră către un peisaj incredibil.

Autocolant gaura zid Oaza de liniște
Autocolant gaura zid Oaza de liniște, pentru o altfel de încăpere. O modaliate perfectă de a te desprinde din banalul cotidian. Te vor surprinde mereu.

Ce avantaje prezintă aest autocolant de perete?

-Este autoadeziv și printat cu cerneală Ecosolvent;
-Dimensiunea este variabilă,
-Se lipește la interior, pe suprafețe drepte și netede (perete, ușă, mobilă);
-Este rezistent la apă
-Fiecare colet conține un set de instrucțiuni de aplicare.

Dacă acest peisaj nu este tocmai pe gustul tău, la Stickere București găsești o gamă foarte variată de autocolante și stickere pentru perete.

Autocolant 3D gaura perete ponton
Autocolant 3D gaura perete ponton.Da viata casei tale folosind un sticker autocolant decorativ iluzie 3D . Cu toate ca este doar un simplu sticker, efectul de 3D iti va schimba cu siguranta ambianta in camera.

Dă click pe acest link pentru a vedea toate modelele.

Related posts

0
    0
    Coș cumparaturi
    Coșul tau este golÎnapoi la magazin