sticker fereastră 3D

Decorează-ți pereții goi cu autocolant fereastră 3D

Nu te-ai săturat să vezi aceeași pereți goi și monotoni în fiecare zi?

Decorează-ți pereții goi cu autocolant fereastră 3D

Casa ta ar trebui să fie locul unde ajungi după o zi grea de muncă și ești cuprins de sentimentul acela de liniște și căldură.
Ar trebui să fie foarte primitoare și să-ți facă plăcere să stai acolo.
Foarte mulți oameni în ziua de astăzi își cumpără mobilă foarte scumpă, tot felul de decorațiuni interioare, dar uită complet de un lucru esențial: peretele, sau mai bine zis pereții.
O casă cu pereți goi, îți poate crea un sentiment foarte neplăcut. Tocmai de aceea, în trecut, oamenii foloseau tot felul de tablouri pentru a umple aceste goluri și pentru a-și înfrumuseța casele.
În prezent tablourile nu mai sunt o alternativă așa de bună, pentru că nimeni nu vrea să își mai bată capul cu găuritul din pereți.
Acum există soluții moderne pentru a-ți înfrumuseța locuința
Aici mă refer la tot ce înseamnă: stikere decorative pentru perete, autocolant pentru perete sau fototapet.
În funcție de ce are nevoie fiecare persoană, există o mulțime de tipuri de astfel de accesorii decorative.

Care sunt avantajele folosirii acestora?

  • nu mai e nevoie să găurești pereții
  • sunt mult mai ieftine decât tablourile obișnuite
  • nu ai nevoie de ajutor la montare
  • în cazul în care te-ai plictisit de ele, e nevoie doar să le dezlipești de pe perete
  • nu lasă urme sau defecte pe perete în urma dezlipirii
  • pot fi și stickere sau autocolant plastifiat, care vor rezista mai bine în timp
  • sunt chiar rezistente la apă

Să mai continui? Cred c-ai prins ideea.

Autocolant fereastra 3D
Autocolant fereastra 3D oaza liniste sticker autocolant decorativ pentru o panorama de vis. Cum ar fi să ai acasă sau la birou o fereastră larg deschisă spre un colț de paradis unde ai visat mereu să ajungi?
Autocolant fereastra 3D Plaja palmieri
Autocolant fereastra 3D Plaja palmieri. Pentru o panoramă splendidă.
Cum ar fi ca în fiecare dimineață, când deschizi ochii, primul lucru pe care îl vezi să fie o fereastră larg deschisă spre un colt de paradis unde ai visat mereu să ajungi? Ei bine, se poate. Trebuie doar să alegi locul de vis, iar de restul ne ocupăm noi. Stickerele cu efect vizual tridimensional sunt ideale pentru cei cărora le place să viseze cu ochii deschiși.

Foarte multe persoane au început să renunțe la ideea de tablouri, în favoarea stickerelor decorative sau autocolantului de perete.
În funcție de locul în care vrei să le aplici, acestea pot fi de mai multe feluri, însă astăzi vreau să vorbim puțin despre autocolantul fereastră 3D.

Autocolant fereastra 3d brazi zapada iarna
Autocolant fereastra 3d brazi zapada iarna.Te-ai gandit vreodata cum ar fi ca printr un simplu sticker decorativ sa le oferi oamenilor dragi tie o cale spre evadare a naturii intime? Cu un sticker iluzie a unei ferestre 3D poti intruchipa varii aspecte sau secvente ale naturii. Chiar si un sticker pe perete ar putea schimba atmosfera din camera ta.

Este cea mai potrivită alegere, în special pentru persoanele care stau acasă foarte mult timp sau lucrează la birou și au nevoie uneori să “evadeze” din acel loc și să ajungă într-un mic colț de rai.
Tocmai de asta am creat acest tip de sticker/autocolant. În felul acesta ai în permenență, lângă tine, o fereastră larg deschisă către natură.
Autocolantul fereastră 3D poate fi aplicat în orice cameră a locuinței și este ideal pentru acele locuri închise, unde nu există o fereastră adevărată.
Trebuie doar să alegi peisajul de vis, iar de restul ne ocupăm noi. Stickerele 3D sunt ideale pentru cei cărora le place să viseze cu ochii deschiși sau pentru a le oferi cadou oamenilor dragi ție.
Un astfel de autocolant poate schimba complet atmosfera din camera ta.

Acestea vin cu o gamă largă de imagini si diferite dimensiuni la alegere prin care îți poti persoaliza sticker-ul dupa placul si viziunea ta. Câteva exemple ar fi:

Și multe alte opțiuni pe care le poți vedea aici.

Stickerele noastre sunt foarte ușor de aplicat pe pereți, gresie și pe orice suprafață plană, iar datorita cernelii eco solvent pot fi rezistente și la apă.
De asemenea mai poți opta și pentru stikerele decorative plastifiate, astfel vei putea evita diversele zgârieturi apărute în timp.
În sfârșit poți lucra la birou și să nu te mai simți captiv între 4 pereți. Acum poți scăpa de acest sentiment.
Desigur, stickerele fereastră 3D nu sunt singurele accesorii decorative pe care le avem. Dacă ai nevoie de ceva diferit, avem o gamă variată de produse, pentru toate tipurile de gusturi.

Poți vedea toate categoriile de produse printr-un singur click pe acest  link:

Stickere ◦ Autocolante 3D ◦ Fototapet ◦ Tablouri ◦ Tricouri ◦ Lenjerii de Pat