Fototapet

Fototapet cu peisaje,o solutie pentru camera ta!

Fototapet cu peisaje

Te-ai gandit pana acum cum ar fi aratat camera ta daca ai putea sa aduci imaginea naturii sau a unui peisaj unic fix pe peretele tau preferat sau chiar pe usa sau de ce nu pe frigider pentru unii.

Ei bine eu nu am stat mult pe ganduri si am cautat variante si solutii.Printre cele mai ieftine am descoperit sticker decorativ dar nu era pe dorinta mea asa ca mi sa recomandat un autocolant 3D sau autocolant iluzie care aveau ceva interesant dar si asa nu eram comvins sa fac pasul.

Cautam imagini printate cat mai aproape de realitate cu culori vii sau cu impresia de 3D. In cele din urma am descoperit fototapetul despre care si vreau sa vorbim putin acum.Ca si produs acest fototapet  este de fapt o hartie printata cu o imagine.de obicei aceste imagini le gasiti pe magazin dar la stickere bucuresti aveti posibilitatea sa va personalizati un fototapet chiar cu pripria imagine.

Iata cateva din ideile pentru un fototapet de dormitor sau living.
Fototapet Cascadă Peisaj Liniște
Fototapet Cascadă Peisaj Liniște.
Tapetul, prin definiție, este o decorațiune de lux. Fototapetul este o imagine printată cu efect 3D pe diverse materiale.
Comercializăm și producem fototapet cu imaginile proprii, cât și cu imaginile dumneavoastră. Vă oferim fototapet pe următoarele materiale:
hârtie blueback, autocolant plastifiat și tapet autoadeziv cu striații fine.

 

Fototapet Cuburi Curcubeu
Fototapet Cuburi Curcubeu.
Tapetul, prin definiție, este o decorațiune de lux. Fototapetul este o imagine printată cu efect 3D pe diverse materiale.
Comercializăm și producem fototapet cu imaginile proprii, cât și cu imaginile dumneavoastră.

Dimensiunea standard de fototapet este de 366x245cm iar Imaginea fototapet printat este alcătuită din 4 fâșii egale.Coletul include instructiuni si adeziv.

Pentru a vedea toate imaginile mergeti la categoria fototapet unde puteti sa si faceti o comanda online.