stickerebucuresti

Termeni si Conditii – GDPR

Utilizarea site-ului stickerebucurești.ro (accesul, navigarea si cumpărarea produselor), cu sediul în Strada Înclinată, Nr. 129 / Zona Viilor, București, Sector 5, reprezentat de firma Exclusive Print S.R.L, constituie un acord implicit de respectare de termeni și condiții prezente în documentul de față, cu toate efectele și consecințele care decurg din acesta.
stickerebucurești.ro își rezerva dreptul de modificare, în orice moment, a conținutuli acestui acord, fără o notificare prealabilă a utilizatorilor (persoanelor care îl utilizează). Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii și condițiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta oricând.
Drepturile de proprietate intelectuală:
Întregul conținut al site-ului stickerebucurești.ro este protejat conform Legii drepturilor de autor și a altor legi privind dreptul de proprietate intelectuală.
Conținutul acestui site nu poate fi folosit, reprodus, distribuit, transmis, expus sau modificat  în alte scopuri decât cele legal permise. Extragerea oricăror informații din acest site pentru utilizarea în scop comercial , pentru vânzare ori licențiere, fără a avea în prealabil un consimțământ scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o încălcare a termenilor și condițiilor și se pedepsește conform legilor în vigoare.
Utilizarea serviciilor:
Accesul la servicii este destinat exclusiv utilizatorilor. Utilizatorii nu sunt autorizați să permită folosirea serviciilor de către terțe persoane fără acordul prealabil în scris al furnizorului.
Utilizatorii nu pot folosi instrumente, mecanisme de service, aplicații software sau alte proceduri ce au sau ar putea avea un impact negativ asupra funcționării echipamentelor furnizorului, securității internetului sau a altor utilizatori de internet.
Dreptul utilizatorilor:
Utilizatorii trebuie să se asigure că au verificat toate specificațiile produsului înainte de a-l cumpăra prin vizitarea paginii stickerebucurești.ro.Daca au nelamuriri sunt rugati sa intre in contact cu un operator.
Utilizatorii trebuie să își asume integral responsabilitatea pentru toate activitățile realizate prin intermediul contului personal pe care îl deschid pe website.  Asigurarea securității parolei contului sau a altor date de acces este obligatorie. În cazul în care securitatea contului deținut de utilizatori este compromisă, aceștia trebuie să anunțe imediat administratorul site-ului. stickerebucurești.ro nu este responsabil pentru daunele care pot fi cauzate utilizatorilor sau care sunt cauzate terților de orice fel, prin utilizarea neautorizată a contului.

>Date personale pe care le prelucrăm

Politica noastră personală de confidențialitate a datelor reglementează utilizarea și stocarea datelor dumneavoastră.

 Colectăm următoarele tipuri de date personale de la dvs.:

• Nume și prenume

• E-mail

• Număr de telefon

• Detalii de facturare și plată

> De ce avem nevoie de ele

Avem nevoie de datele dvs personale pentru a vă oferi următoarele servicii:

• Nume și prenume – avem nevoie de aceste date pentru livrarea produselor comandate
• E-mail – adresa de e-mail o folosim pentru a vă confirma comanda și pentru a vă informa despre stadiul comenzii dvs
• Număr de telefon – vă vom contacta dacă apar probleme la livrarea produselor dvs
• Adresa de livrare – avem nevoie de aceste date pentru livrarea produselor comandate
• Adresa de facturare – avem nevoie de aceste date pentru a vă emite factura

 

0
    0
    Coș cumparaturi
    Coșul tau este golÎnapoi la magazin