Fototapet

Fototapet cu peisaje – o solutie pentru camera ta!

 Modernizare cu un simplu fototapet !

Fototapetul este o imagine printată pe diverse materiale:

-fototapet texturat cu adeziv,

– autocolant

-fototapet vlies.

Fototapetul vlies este unul dintre cele mai folosite si mai recomandate materiale in cazul unui fototapet.

La baza fototapetul vlies este din material textil netesut care iti lasa pereti liberi sa respire.Este imprimat la un plotter special cu cerneala ecosolvent care este rezistenta la apa si raze uv.

Imaginile sunt doar la dimensiuni mari,majoritatea cumparate si ofera o calitate buna la print respectand gamutul de culoare.

Cateva idei de fototapet pentru inspiratie :

Fototapet cu peisaje

Te-ai gandit pana acum cum ar fi aratat camera ta daca ai putea sa aduci imaginea naturii sau a unui peisaj unic fix pe peretele tau preferat sau chiar pe usa sau de ce nu pe frigider pentru unii.Fototapet cu peisaje este solutia!

Ei bine eu nu am stat mult pe ganduri si am cautat variante si solutii.Printre cele mai ieftine am descoperit sticker decorativ dar nu era pe dorinta mea asa ca mi sa recomandat un autocolant 3D sau autocolant iluzie care aveau ceva interesant dar si asa nu eram comvins sa fac pasul.

Cautam imagini printate cat mai aproape de realitate cu culori vii sau cu impresia de 3D. In cele din urma am descoperit fototapetul despre care si vreau sa vorbim putin acum.

Ca si produs acest Fototapet cu peisaje este de fapt o hartie printata cu o imagine.de obicei aceste imagini le gasiti pe magazin dar la stickere bucuresti aveti posibilitatea sa va personalizati un fototapet chiar cu pripria imagine.

Iata cateva din ideile pentru un Fototapet cu peisaje de dormitor sau living.
Fototapet Cascadă Peisaj Liniște
Fototapet Cascadă Peisaj Liniște.
Tapetul, prin definiție, este o decorațiune de lux. Fototapetul este o imagine printată cu efect 3D pe diverse materiale.
Comercializăm și producem fototapet cu imaginile proprii, cât și cu imaginile dumneavoastră. Vă oferim fototapet pe următoarele materiale:
hârtie blueback, autocolant plastifiat și tapet autoadeziv cu striații fine.

 

Fototapet Cuburi Curcubeu
Fototapet Cuburi Curcubeu.
Tapetul, prin definiție, este o decorațiune de lux. Fototapetul este o imagine printată cu efect 3D pe diverse materiale.
Comercializăm și producem fototapet cu imaginile proprii, cât și cu imaginile dumneavoastră.
Fototapet Peisaj lac munte
Fototapet Peisaj lac munte.
Tapetul, prin definiție, este o decorațiune de lux. Fototapetul este o imagine printată cu efect 3D pe diverse materiale.
Comercializăm și producem fototapet cu imaginile proprii, cât și cu imaginile dumneavoastră. Vă oferim fototapet pe următoarele materiale:
hârtie blueback, autocolant plastifiat și tapet autoadeziv cu striații fine. Hârtia fototapet vine însoțită de adeziv.

Dimensiunea standard de fototapet standard este de 366x245cm iar Imaginea fototapet printat este alcătuită din 4 fâșii egale; Insa putem face orice dimensiune de fototapet printat la comanda .

Stickere bucuresti NU vinde fototapet la o dimensiunea standard de exemplu: 366x245cm, insa neavand o politica prea complicata ,echipa noastra este maleabila si dispusa sa va ajute sa acoperiti orice perete nefiind conditionat de o dimensiune fixa.

Astfel puteti comanda un fototapet printat pe orice support si la orice dimensiune aveti nevoie,putem folosii chiar si imaginile dvs.proprii daca aveti un proiect anume sau ne puteti solicita alta imagine la comanda chiar daca nu apare la noi pe site.

Calculul se face la metro linear pe latime de 105cm

Nu ezitati sa vizitati categoria fototapet din magazinul nostru online unde puteti sa si comandati.

Pentru a vedea toate imaginile mergeti la categoria fototapet unde puteti sa si faceti o comanda online.sau daca doresti si alte produse publicitare click aici.

Daca nu te-am comvins inca cu acest produs cauta prin magazinul nostru ultimele noutati de stickere sau tablouri la acest link

In caz ca aveti nevoie de diverse materiale publicitare vizitati exclusiveprint