Sticker bucătărie

Sticker bucătărie 2

Sticker bucătărie 2

Fie că gătim de plăcere sau o facem de nevoie, ne petrecem mult timp în bucătărie. Ne începem dimineața aici, iar seara ne găsim liniștea tot la masa din bucătărie, așa că e important să conturăm un ambient cât mai plăcut.

 

Cu un sticker bucătărie, putem da o nouă față acestei încăperi, făcând-o mai jovială, oferindu-i un aer fresh, relaxant.

 

Un sticker bucătărie va alunga monotonia resimțită când petreci ore întregi în fața aragazului și îți va colora diminețile atunci când servești cafeaua înainte de birou.

Sticker bucatarie

Transformă felul în care bucătăria ta arată: optează pentru stickere pline de culoare, jucăușe, ca un mix de fructe, care să îți pună imaginația la joacă ori de câte ori le vezi, trimițându-te în visare spre livezi și grădini de poveste.

Stickerul pentru bucatarie vine in format de 1×1 m ,print pe autocolant care poate fi si plastifiat la alegere sa va ajute impotriva zgarieturilor si sa poate fii sters cu usurinta cu diverse solutii fara sa atace culoarea stickerului.

Noi am proiectat acest sticker pentru bucatarie astfel incat sa se imbine pe orice latura; asa ca in cazul in care doriti sa acoperiti o suprata mai mare cu autocolant comandati cati metrii patrati aveti nevoie si se realizeaza o imagine continua.
Pentru alte informatii va stam zilnic la dispozitie telefonic.

Alege-ți stickerul de bucătărie preferat accesand acest LINK.