Sticker decorativ, soluția pentru un design modern
sticker fereastră 3D Sticker 3D Gaura Perete

Sticker decorativ, soluția pentru un design modern!

Sticker decorativ, soluția pentru un design modern

Cu siguranță atunci când te gândești la casa visurilor tale nu ai în minte 4 pereți goi, triști, între care să te simți pierdut, ci mai degrabă îți dorești un mediu pe care să îl numești din tot sufletul ”acasă”.

Ce face dintr-o casă acasă însă? Micile detalii, cum ar fi un design aparte, personalizat în totalitate: culorile dorite, formele și dimensiunile potrivite pentru mobilier și… acel ceva, semnătura ta proprie, cum ar fi să dai viață naturii direct în dormitor printr-un sticker decorativ. Sau să aduci un plus de culoare în camera celui mic.

Decoruri inedite în toate formele și dimensiunile

Fie că e vorba de o nouă înfățișare a unei încăperi sau vrei să îi pui imaginația la treabă celui mic și să îl înconjori de prieteni imaginari precum cei din cărțile pentru copii – veverițe istețe, pui de leu curajoși ori castori ghiduși, stickerele decorative se integrează perfect în orice tip de decor.

Chiar și tu poți cădea pradă imaginației și să transformi sufageria într-un loc de relaxare totală cu un sticker decorativ care să aducă natura mai aproape, să te facă să zâmbești când ai o zi mai proastă sau… să te motiveze, pentru zilele acelea în care statul la birou pare prea lung și ai nevoie de un mic imbold pentru a continua treaba.

Sticker decorativ perete

Acasa suntem noi insine, de aceea un sticker decorativ este o modalitate ieftina si rapida de a-ti decora interiorul.

Poti alege dintr-o gama larga de culori, in functie de care se potriveste cel mai bine cu interiorul locuintei tale.

De ce sa nu ne simtim intotdeauna confortabil in propriul camin?

Cu ajutorul unui sticker decorativ de perete, acel sentiment placut de acasa, il vom resimti de fiecare data.

Stickerele pentru perete sunt cea mai indemana metoda pentru a-ti infrumuseta locuinta.

Sunt foarte usor de aplicat sau de indepartat. De aceea multe persoana, prefera aceasta modalitate, in defavoare vechilor tablouri.

Cu ajutorul unui sticker decorativ, poti scapa de gaurile in pereti, praf si mizerie, de asemenea, sunt mult mai ieftine si mai usor de intretinut.

Deci ce sa mai astpeti?

Cumpara-ti si tu un sticker decorativ de perete si fa din camera ta, o adevarata bijuterie.

Obține ușor un design interior modern cu un sticker decorativ

Să redecorezi e mai simplu ca niciodată: obții un nou aspect al încăperilor în timp foarte scurt, de ordinul minutelor. Stickerele decorative nu numai că înfrumusețează decorul, dar sunt și foarte ușor de aplicat.

În doar câteva minute și din câteva mișcări, peretele pe care alegi să aplici stickerul decorativ își va schimba înfățișarea, iar tu te vei simți ca și cum ai fi redecorat întreaga casă.

Fie că vrei un aspect care să te ducă cu gândul la natură, un citat care să te motiveze sau doar o imagine care să pună un zâmbet pe fața copilului tău, un sticker decorativ este răspunsul.

sticker autocolant decorativ
sticker autocolant decorativ
Autocolant fereastra 3D oaza liniste
Autocolant fereastra 3D oaza liniste. Pentru o panoramă splendidă.
Cum ar fi ca în fiecare dimineață, când deschizi ochii, primul lucru pe care îl vezi să fie o fereastră larg deschisă spre un colt de paradis unde ai visat mereu să ajungi? Ei bine, se poate. Trebuie doar să alegi locul de vis, iar de restul ne ocupăm noi. Stickerele cu efect vizual tridimensional sunt ideale pentru cei cărora le place să viseze cu ochii deschiși.

bonsai si statueta iluzie 40 x 40 cm

sticker autocolant decorativ

Toate stickerele noastre se pot face si la comanda pe orice dimensiune aveti nevoie!

Vezi întreaga colecție de stickere decorative aici și alege-ți preferatul!

Tot in cadrul societatii noastre gasiti si articole de tipografie, tablouri, signalistica

Related posts

0
    0
    Coș cumparaturi
    Coșul tau este golÎnapoi la magazin