Sticker fereastra 3D
sticker fereastră 3D

Sticker fereastră 3D – Decorează-ți pereții !

Sticker fereastră 3D

Nu te-ai săturat să vezi aceeași pereți goi și monotoni în fiecare zi?

Casa ta ar trebui să fie locul unde ajungi după o zi grea de muncă și ești cuprins de sentimentul acela de liniște și căldură.
Ar trebui să fie foarte primitoare și să-ți facă plăcere să stai acolo.

Foarte mulți oameni în ziua de astăzi își cumpără mobilă foarte scumpă, tot felul de decorațiuni interioare, dar uită complet de un lucru esențial: peretele, sau mai bine zis pereții.Decorează-ți pereții cu Sticker fereastră 3D.

O casă cu pereți goi, îți poate crea un sentiment foarte neplăcut. Tocmai de aceea, în trecut, oamenii foloseau tot felul de tablouri pentru a umple aceste goluri și pentru a-și înfrumuseța casele.

În prezent tablourile nu mai sunt o alternativă așa de bună, pentru că nimeni nu vrea să își mai bată capul cu găuritul din pereți.

Acum există soluții moderne pentru a-ți înfrumuseța locuința-Sticker fereastră 3D!
Aici mă refer la tot ce înseamnă: stikere decorative pentru perete, autocolant pentru perete sau fototapet.

În funcție de ce are nevoie fiecare persoană, există o mulțime de tipuri de astfel de accesorii decorative, Sticker fereastră 3D este unul dintre ele despre care as vrea sa vorbim si sa va prezint cateva ideei.

Care sunt avantajele folosirii acestora?

  • nu mai e nevoie să găurești pereții
  • sunt mult mai ieftine decât tablourile obișnuite
  • în cazul în care te-ai plictisit de ele, e nevoie doar să le dezlipești de pe perete
  • sunt chiar rezistente la apă

Să mai continui? Cred c-ai prins ideea.

Autocolant fereastra 3D
Autocolant fereastra 3D oaza liniste 
Autocolant fereastra 3D Plaja palmieri
Autocolant fereastra 3D Plaja palmieri. 

Foarte multe persoane au început să renunțe la ideea de tablouri, în favoarea stickerelor decorative sau Sticker 3D.
În funcție de locul în care vrei să le aplici, acestea pot fi de mai multe feluri, însă astăzi vreau să vorbim puțin despre Sticker fereastră 3D.

Autocolant fereastra 3d brazi zapada iarna
Sticker fereastra 3D brazi zapada iarna.

Este cea mai potrivită alegere, în special pentru persoanele care stau acasă foarte mult timp sau lucrează la birou și au nevoie uneori să “evadeze” din acel loc și să ajungă într-un mic colț de rai.

Tocmai de asta am creat acest tip de sticker/autocolant. În felul acesta ai în permenență, lângă tine, o fereastră larg deschisă către natură.
Sticker fereastra 3D poate fi aplicat în orice cameră a locuinței și este ideal pentru acele locuri închise, unde nu există o fereastră adevărată.

Trebuie doar să alegi peisajul de vis, iar de restul ne ocupăm noi.

Stickerele 3D sunt ideale pentru cei cărora le place să viseze cu ochii deschiși sau pentru a le oferi cadou oamenilor dragi ție.
Un astfel de autocolant poate schimba complet atmosfera din camera ta.

Acestea vin cu o gamă largă de imagini si diferite dimensiuni la alegere prin care îți poti persoaliza sticker-ul dupa placul si viziunea ta.

Câteva exemple ar fi:

Și multe alte opțiuni pe care le poți vedea aici.

Stickerele noastre sunt foarte ușor de aplicat pe pereți, gresie și pe orice suprafață plană, iar datorita cernelii eco solvent pot fi rezistente și la apă.
De asemenea mai poți opta și pentru stikerele decorative plastifiate, astfel vei putea evita diversele zgârieturi apărute în timp.

Desigur, stickere fereastra 3D nu sunt singurele accesorii decorative pe care le avem. Dacă ai nevoie de ceva diferit, avem o gamă variată de produse, pentru toate tipurile de gusturi.

Poți vedea toate categoriile de produse printr-un singur click pe acest  link.

Related posts

0
    0
    Coș cumparaturi
    Coșul tau este golÎnapoi la magazin